Mape de prezentare

Nu exista produse in aceasta sectiune

DESCRIERE PRODUS

Mapele de prezentare, pe carton de 300 sau 350 gr/mp, sunt tiparite pe o singura fata sau pe fata-verso, au unul sau doua biguri si un buzunar atasat pentru sustinerea documentelor.

Calitatea si eleganta mapelor de prezentare poate fi data de plastifierea soft-touch sau lucioasa, de lacuirea selectiva, si bineinteles de grafica. La cerere, acestea pot fi prevazute cu un buton care permite atasarea unui DVD sau CD personalizat. Puteti de asemenea insera materiale publicitare precum flyere, brosuri, carti de vizita care sa va ajute la promovarea produselor sau servicilor oferite.

Mapele pot fi realizate cu unul sau doua biguri, in functie de numarul de pagini pe care urmeaza sa le puneti in acestea. Intr-o mapa de prezentare cu dublu big pot fi puse 20 - 25 coli A4, iar intr-una cu un singur big incap intre 5 si 9 coli A4.

Pentru o nota in plus de profesionalism, va recomandam sa acompaniati mapele de prezentare oferite in cadrul intalnirilor, sedintelor sau trainingurilor cu pixuri personalizate si foi cu antet.