Etichete

DESPRE PRODUS

Etichetele personalizeaza si ofera produsului aspectul atractiv atat de necesar pentru a atrage nevoia consumatorilor. Etichetele contin, pe langa sigla si numele companiei, si alte elemente importante precum: data fabricatiei, numarul lotului, ingredientele si data expirarii - informatii esentiale pentru producatorii care isi lanseaza produsul in retail.

Spre deosebire de etichetele adezive normale, etichetele autocolante personalizate au o rezistenta mai mare si un impact mai bun, datorita aspectului estetic desavarsit. Acestea vor atrage cu siguranta atentia tuturor.

In cazul in care doriti sa dezlipiti eticheta de pe produs, aceasta nu va lasa urme inestetice deoarece adezivul este poliacrilic pe baza de apa si transparent.

Etichetele pot fi personalizate si decupate dupa orice contur si le putem livra fie in rola, fie la formatul finit. In functie de formatul final, exista 2 tipuri de finisare: pe contur sau taiere individuala.

Grafica pentru aceste etichete autocolante personalizate trebuie sa aiba un plus de 3mm pe fiecare latura, iar textul sa nu aiba dimensiunea mai mica de 6pt, pentru obtinerea unor rezultate optime.

Autocolantele au o gama larga de utilizare in domenii precum industria alimentara, cea a produselor cosmetice, a electronicelor, cea farmaceutica etc.

Filtre produse
Pret
lei  –  lei
  • 0lei
  • 1lei