Ce trebuie să știi despre noi !


Bine ai venit la LIDA Print!

LIDA Print este o companie dedicată producției de materiale tipografice și papetărie, de materiale publicitare și promoționale, oferind servicii pe teritoriul întregii țări.

Ne-am început activitatea în anul 2007 și investim constant în extinderea companiei prin achiziționarea utilajelor profesionale, a tehnologiilor de printare și finisare de ultimă generație. În toți acești ani de activitate ne-am diversificat portofoliul de produse, reușind în felul acesta să oferim clienților noștri print-uri de calitate la prețuri avantajoase.

În relația cu clienții noștri ne-am bazat întotdeauna pe valori precum încrederea, respectul și seriozitatea.

MISIUNE
Când am început activitatea ne-am propus să satisfacem cerințele clienților noștri oferind produse de o calitate excelentă într-un timp cât mai scurt. Oferim servicii și sfaturi profesionale clienților și colaboratorilor cu care lucrăm, ajungând în felul acesta să construim relații strânse cu aceștia.

VIZIUNE
Viziunea noastră este să fim un model de referință în domeniul în care ne desfășurăm activitatea. Ne-am propus să atingem acest scop prin inovație, calitate, creativitate, seriozitate și promtitudine, având în vedere că pentru noi toți partenerii sunt la fel de importanți.

VALORI
Credem în puterea lucrului bine făcut, drept pentru care la baza fiecărei decizii pe care o luăm stau următoarele valori: respect față de parteneri, îmbunătățirea continuă a produselor și serviciilor pe care le oferim, adaptabilitate și flexibilitate în funcție de nevoile clienților noștri, corectitudine, pasiune și responsabilitate, colaborare și devotament.

ECHIPA
Calitatea și creativitatea pe care o livrăm clienților noștri se datorează pasiunii și atenției la detalii de care dă dovadă echipa noastră, făcându-ne să fim mândri de produsele și serviciile pe care le oferim. Munca ne este răsplătită prin aprecieri constante din partea clienților și prin recunoașterea oficială a calității a tot ceea ce facem.


Suntem onești, ne onorăm promisiunile și oferim respect înainte de a-l pretinde!