Calendar Orase in lume

Calendar Orase in lume 2019

Hover over an image to enlarge

in stoc
+
14.00 lei

Descriere

Personalizate prin imagini si texte reprezentative, atat pentru companii cat si pentru dumneavoastra, calendarele de perete sunt unele dintre cele mai apreciate si utilizate cadouri. Oferite colaboratorilor, furnizorilor si clientilor, in special in lunile decembrie si ianuarie, calendarele de perete sunt folosite pe tot parcursul anului, ajutand la promovarea servicilor si produselor dumneavoastra.

Calendarele de perete au marimea de 42x31 cm sau 21x31 cm, cu 12+1 file sau 6+1 file. Hartia standard folosita are 130 gr/mp lucioasa si carton de 300 gr/mp pentru suportul din spate. Formatul standard al unui calendar de perete este de 13 file (12 pagini interioare + coperta), insa aceste aspecte pot fi modificate in functie de cerintele dumneavoastra, avand posibilitatea de a tipari mai multe luni pe o pagina. In felul acesta se va reduce numarul total al filelor.

Fiind create de la zero, calendarele se pot personaliza pe fiecare pagina. Pentru o rezistenta mai buna, filele calendarului se pot plastifia.

Daca nu dispuneti de grafica proprie, va oferim posibilitatea de a alege din modelele pe care vi le punem la dispozitie: Peisaje, Romania, Cai, Castele, Minuni, Orase noaptea, Picturi celebre etc