Baterii externe personalizate




Baterii externe personalizate sau power bank-uri la capacitate de incarcare dorita si intr-o varietate de forme si culori.

Ideale pentru alimentarea unor game variate de de device-uri, bateriile externe pot fi personalizate folosind cele mai noi tehnologii de printare. Un power bank personalizat devine un cadou corporate care va fi pastrat si folosit datorita utilitatii sale.

Daca detii un smartphone sau o tableta, cu siguranta o baterie externa personalizata poate fi un accesoriu util, in special in moemntele in care bateria device-ului folosit se descarca. Intr-o era digitala, bateriile externe pot deveni unele dintre cele mai utile cadouri business. Bateriile externe folosesc un cablu USB la un capat si un micro-USB la celalalt capat.

In portofoliul nostru, exista o gama variata de baterii externe personalizate realizate din diverse materiale: baterii externe din plastic alb sau colorat, baterii externe din metal sau confectionate din lemn. In functie de tipul de material din care bateria externa este confectionata se stabileste si tehnologia de personalizare care poate fi folosita.

Procedura de incarcare este una extrem de simpla: cablul cu capatul USB se conecteaza la power bank, iar cel cu micro-USB la telefon. Din punct de vedere al formei si dimensiunii, power bank-urile sunt usoare si extrem de usor de transportat, putand fi puse intr-un rucsac, geanta sau chiar un portofel sau buzunar.

Unele modele de baterii externe, de exemplu power bank-ul Tradak, vine intr-un suport cu fermoar in care poate fi pastrata atat bateria, cat si cablul acesteia. Pretul power bank-urilor personalizate variaza in functie de capacitatea de incarcar si de tipul de personalizare ales. Pe pagina fiecarui produs in parte exista un calculator de preturi, precum si o descriere mai detaliata.

Filtre produse
Pret
lei  –  lei
  • 190lei
  • 191lei